Viete, odkiaľ pochádzajú vaše nákupy?

- Kategórie : BLOG MKF

Na našich stránkach sa predstavujeme ako malá česká firma s veľkým srdcom, pôsobiaca na trhu už od roku 1998. Našou hlavnou prioritou je zaistiť maximálnu spokojnosť našich zákazníkov, a to si vyžaduje neustále úsilie a odhodlanie. Aj keď sa môžeme dostať do situácií, kedy vyššia moc ovplyvní priebeh udalostí, vždy sa snažíme takéto situácie vyriešiť s maximálnym ohľadom na spokojnosť zákazníka.

Expedícia tovaru do 24 hodín

Naša ponuka zahŕňa niekoľko stoviek zaujímavých produktov, ktoré môžete zakúpiť u našich obchodných partnerov v celej Českej republike alebo priamo v našom online obchode, dostupnom na www.mkf.sk. Celý proces logistiky spojený s distribúciou produktov zaisťujeme priamo zo svojho skladu, kde máme trvalo skladom k dispozícii viac ako 90% sortimentu. Vďaka tomu sme schopní vyexpedovať všetky zákazky najneskôr do 24 hodín od obdržania záväznej objednávky, čím minimalizujeme dobu doručenia na určené miesto. Väčšina zásielok tak dorazí až k vám do 48 hodín od odoslania objednávky.

Mnoho produktov v našej ponuke pochádza priamo od výrobcov, s ktorými udržujeme úzky vzťah. Táto priama spolupráca nám umožňuje spoločne s výrobcami upravovať rôzne parametre a vlastnosti výrobkov, vrátane farby, veľkosti a použitých materiálov. Každý nový výrobok podlieha starostlivým testom a kontrolám, než sa dostane na trh, aby sme mohli zaručiť jeho kvalitu a spoľahlivosť.

Spätná väzba je pre nás dôležitá

Vaše rady, nápady a názory sú pre nás vždy cenné, a kedykoľvek je to možné, konzultujeme ich s našimi partnermi a výrobcami. Pozitívna spätná väzba od spokojných zákazníkov, či už telefonicky, e-mailom alebo prostredníctvom rôznych porovnávačov tovaru, nás vždy teší a zaväzuje k udržovaniu vysokých štandardov služieb pre vás. Náš servis pre vás nekončí s nákupom, ale pokračuje aj po ňom, kedy sme vždy pripravení poskytnúť rady alebo nájsť riešenie vašich otázok.

Na záver by sme radi poďakovali všetkým existujúcim zákazníkom za prejavenú dôveru a vám novým prajeme pri nákupe našich produktov maximálnu spokojnosť ako s výrobkom, tak aj so službou a servisom, ktorý poskytujeme.

Ďakujeme a tešíme sa na spoluprácu s vami.

Provozovna MK-ESHOP.CZ

Zdieľajte tento obsah