Napeňovač mlieka

- Kategórie : BLOG MKF

Novo sme do nášho sortimentu zaradili výrobok na prípravu jedla a spracovanie potravín. Veríme, že pre väčšinu z vás, to novinka nie je a máte s tým veľmi bohaté skúsenosti alebo to aspoň poznáte podľa mena.

Našou novinkou je, ručný napeňovač mlieka MKF-23MF10B. Vďaka tomu to výrobku dokážete vykúzliť krásnu hustú krémovú penu, za ktorú by sa nemuseli hanbiť v hocikej kaviarni.

Niečo krátko k napeňovaču mlieka

Jeho veľkosť, je tak akurát do ruky (22,5 × 4,8 × 4,8 cm), ani sa nemusíte obávať ťažkej váhy, je na dve AA ceruzkové batérie, ktoré nie sú súčasťou výrobku. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, stačí ponoriť, stlačiť tlačidlo a môžete začať kúzliť.

Napeňovač mlieka využijete nielen na prípravu lahodných mliečnych nápojov, ale aj na rozmiešanie vajíčok na omeletu či na prípravu rozpustných proteínových nápojov. Veľmi hojne ho využijú rodičia na miešanie dojčenského mlieka či kaše, kedy s pomocou šľahača je to čo by dup a vy tak rýchlo uspokojíte hladné bruško Vášho bábätka.

Čo tak si urobiť obľúbené Frappé

Užívali ste si na dovolenke kávový osviežujúci nápoj Frappé, nie je nič jednoduchšie ako si ho pripraviť a preniesť sa tak späť do slnečného Grécka.

Čo k tomu budete potrebovať:

  • Vysoký pohár
  • Kávu 1-2 lyžičky inštantnej kávy
  • Horúca voda 40 ml
  • Lyžička cukru
  • Kocky ľadu
  • Studené mlieko

Postup je nasledujúci:

Do vysokého pohára dajte instantnú kávu, cukor a zalejte horúcou vodou. Následne vezmite šľahač mlieka a ponorte do tekutiny a pomalými pohybmi hore a dole prípadne aj nakláňaním pohára vyšľahajte do hustej peny, potom nasypte ľad a pomaly tam vlejte mlieko a Váš dovolenkový nápoj je pripravený, ak chcete, môžete si Váš nápoj ozdobiť dochutiť podľa Vašich chuťou.

Môžete nám napísať, na čo všetko napeňovač používate.

Súvisiace príspevky

Zdieľajte tento obsah